$ 16B verdt dollarpikrede kryptoer: Stablecoins legger til $ 100 millioner per dag siden midten av juli

Stablecoins har samlet mye damp og avgjort enorm verdi de siste månedene. Videre nevnte Coin Metrics ‚leder Nic Carter torsdag på Twitter at «stablecoins har lagt til $ 100 [millioner per dag] siden midten av juli. Mens en rekke dollarfestede Bitcoin Revolution har sett etterspørsel, fanger den langvarige tetheren fortsatt det meste av den økonomiske aktiviteten.

Det har skjedd mange endringer i kryptoøkosystemet med det siste tempoet mot desentraliserte økonomi (defi) applikasjoner, men stablecoin-økonomien har skinnet like sterkt

For eksempel var den samlede markedsverdien av alle stablecoins 31. mars 2020 $ 5,4 milliarder dollar, og den økte med 211% med stablecoin-markedsverdien på 16,8 milliarder dollar i dag. Coin Metrics ‚utøvende Nic Carters nylige tweet viser hvor massiv den stabile økonomien har vokst.

„Alle ble så begeistret for defi at ingen påpekte at stablecoins har lagt til $ 100 [millioner per dag] siden midten av juli,“ sa Carter og delte et samlet stablecoin-diagram fra Coin Metrics.

$ 16B verdt dollar-knyttet kryptoer: stablecoins Legg til $ 100 millioner per dag siden midten av juli
Coin Metrics ‚leder Nic Carter bemerket torsdag at stallmynt har lagt til $ 100 [millioner per dag] siden midten av juli

For tiden er det tre stallmynter som overgår de fleste konkurrentene, men tether ( USDT ) overgår dem alle. På tidspunktet for publiseringen har tether ( USDT ) en markedsverdi på 13,6 milliarder dollar, som er 80,95% dominans når det gjelder den totale markedsverdien på stabilt valuta.
Den nest største stablecoin etter markedsverdi er USDC som har en samlet verdivurdering på rundt $ 1,5 milliarder i dag. DAI har tredje posisjon med litt over en halv milliard dollar til $ 531 millioner torsdag.